Support

De keuze voor een automatiseringsleverancier zit niet alleen in de kwaliteit van de producten maar zeker ook in de service die wordt geleverd naar u als klant toe. Daarom hechten wij veel waarde aan een goede support.

Jaarwissel 2019-2020 Multivers

Voor gebruikers van Unit4 Multivers hebben wij een documentgemaakt met daarin de stappen voor de jaarwissel 2019-2020. Klik hier voor het document.

Checklist het nieuwe BTW-ID nummer

Alle ondernemers met een eenmanszaak ontvangen binnenkort een brief met een nieuw btw-identificatienummer (btw-id). Dit btw-id gebruikt u voor al uw zakelijke contacten. Per 1 januari 2020 vervangt het btw-id uw huidige btw-nummer, dat u nu gebruikt bij contact met klanten en leverancier. Dit nieuwe nummer heeft gevolgen in uw boekhoudpakket/facturatiepakket. Hiervoor hebben wij een checklist opgesteld, klik hier voor het document.

IBAN Converter

De komende periode gaan consumenten en bedrijven gebruik maken van IBAN (International Bank Account Number). Het is een langer rekeningnummer dat voor een deel bestaat uit uw huidige nummer. Ook worden overschrijvingen en incasso’s aangepast aan nieuwe betaalstandaarden. In Unit4 Multivers kunt u dit vanaf versie 8 geautomatiseerd aanpassen met de Iban Converter. Via onderstaande links kunt u de handleiding en het programma downloaden.

  • Klik hier voor de handleiding
  • Klik hier voor de iban converter

ISL light

Met ISL Light kunnen wij op een veilige manier overal ter wereld op afstand technische ondersteuning bieden. Zonder installaties of configuraties worden ondersteuningssessies in seconden gestart.
Klik hier om de client te starten.

Per e-mail

Klik hier Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  voor het versturen van een e-mail met een technische vraag, probleem of offerte. Wij zullen dit zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Unit 4 Multivers

Gebruikers van Unit 4 Multivers kunnen op de selfservicesite terecht voor:

  • De historie van uw vragen inzien en nieuwe vragen indienen
  • De kennisdatabase raadplegen
  • Nieuwe cd aanvragen, contactgegevens wijzigen
  • Specifieke documenten opvragen (bijv jaarafsluiting)
  • Om gebruik te maken van deze site dient u in te loggen.