Software

Bedrijfssoftware moet voldoen aan de eisen van de klant en indien nodig de
belangrijkste bedrijfsprocessen van een organisatie kunnen verwerken in een centraal systeem. Of het nu gaat om de financiële administratie, facturatie, voorraadbeheer, uren en projectadministratie of relatiebeheer. ABM ICT maakt hiervoor gebruik van de betrouwbare software van Unit4. Met de productlijn Multivers kunnen wij de veelvoorkomende bedrijfsprocessen automatiseren.

Lightspeed Restaurant

LightSpeed Restaurant is een krachtige cloud gebaseerd kassasysteem voor de horeca. Meer dan 38.000 winkeliers en restauranthouders, die meer dan 14 miljard transacties per jaar verwerken, maken gebruik van Lightspeed. Het systeem biedt aan horecaondernemers ondersteuning bij starten, onderhouden en laten groeien van hun horecabedrijf.

Lees verder

OutSmart

OutSmart (voorheen WerkbonApp) is de digitale oplossing voor de papieren werkbon. OutSmart is gemaakt voor de ondernemer die een slag wil slaan met het efficiënter inrichten van de buitendienst. Papierloos en transparant maar vooral makkelijk!

Lees verder

Online Backup

De beveiliging van gegevens wordt steeds belangrijker. Bedrijfsgegevens zijn dan ook van onschatbare waarde en kunnen door allerlei redenen verloren gaan. Het maken van veilige en goede back-ups zijn dan ook belangrijk.
Hiervoor maken we gebruik van Mindtime Backup of Cloud2. 

Lees verder

Unit4 Multivers

Onder de naam Unit4 Multivers brengt Unit4 een lijn boekhoudsoftware speciaal voor het MKB op de markt. De software is modulair opgebouwd, zodat er voor elke ondernemer een passende oplossing is. U kunt vanuit elke versie eenvoudig doorgroeien naar een uitgebreidere versie uit de Unit4 Multivers productlijn. Unit4 Multivers biedt verschillende pakketten aan; Unit4 Multivers Small, Unit4 Multivers Medium, Unit4 Multivers Large, Unit4 Multivers XtraLarge en Unit4 Multivers Extended.

Lees verder