Hardware

Let op! Per 1 februari 2020 zal de levering en ondersteuning van IT hardware via Peet ICT lopen.

Voor meer informatie lees hier ons nieuwsbericht.

 


 

Onze organisatie hecht veel waarde aan "Stabiliteit, Degelijkheid & Service" op het gebied van hardware. Wij verkopen meer dan alleen maar "dozen".

Wanneer u bij ons uw hardware aanschaft zorgen wij er voor dat het werkend wordt opgeleverd. Ook hebben wij een professionele helpdesk voor al uw automatiseringsvragen.

Wij werken met A-merk hardware leveranciers die een solide basis vormen voor onze productkeuze. Door de ruime keuze in servers, werkstations, laptops/notebooks, monitoren en randapparatuur is er voor iedere wens een oplossing.

Besturingssoftware

Alle door ons geleverde systemen worden voorzien van de laatste besturingssoftware. Wij maken hiervoor gebruik van de betrouwbare software Microsoft Windows.

Remote werken

Steeds meer bedrijven willen op afstand kunnen werken. Hierdoor is het bedrijfsnetwerk ook vanaf thuis te benaderen. Al meer dan 10 jaar leveren wij Citrix aan onze klanten.

Beveiligingssoftware

Ook beveiligingssoftware wordt door ons geleverd. Of het nu gaat om anti virus software of een firewall, wij hebben de expertise om u te helpen bij uw keus.

Bent u op zoek naar betaalbare hardware? Is service en goede begeleiding hierbij belangrijk? Neem contact met ons op, wij staan vrijblijvend voor u klaar met een passend advies.